Home Učebnice, studium Učebnice pro ZŠ Matematika ! ! ! 2x Prac. sešit Matematika 5. ročník - SLEVA 90% ! ! !
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

! ! ! 2x Prac. sešit Matematika 5. ročník - SLEVA 90% ! ! !

Hlavní město Praha
31. 8. 2016 - 17:13
19 Kč
Prodávající

Popis

PRACOVNÍ SEŠIT K MATEMATICE pro 5. ročník – 1. a 2. díl, celkem 180 stran. Rozměry: 210 x 297 mm. Perfektní stav – oba díly zcela nové, prodejní cena za oba díly 140 Kč – SLEVA 90%!!!


Autorka: Jaroslava Justová

Pracovní sešit obsahuje úkoly k procvičování učiva daného RVP ZV. Sešit je zásobníkem cvičení, z něhož je třeba vybírat podle potřeb, schopností a cílů jednotlivých žáků. Ke každé sudé straně s úkoly náleží protilehlá strana s linkami k výpočtům nebo nelinkovaná k rýsování. Na prázdné liché strany byly doplněny úkoly pro nácvik způsobů řešení testových úloh. Do tohoto sešitu mohou žáci zapisovat i řešení úloh z učebnice. Nebudou muset používat další sešity nebo volné listy.

2. díl pracovního sešitu pokrývá svým obsahem zhruba 2. pololetí 5. ročníku ZŠ, obsahuje úkoly k procvičování učiva daného RVP ZV. Svým grafickým i metodickým stylem odpovídá 1. dílu PS. Na prázdné liché strany byly doplněny úkoly pro nácvik způsobů řešení testových úloh. Do tohoto sešitu mohou žáci zapisovat i řešení úloh z učebnice. Nebudou muset používat další sešity nebo volné listy.

Možné osobní předání v Praze, nebo pošlu poštou. Kontakt: ondrej.f@volny.cz, 723 76 06 51.

! ! ! 2x Prac. sešit Matematika 5. ročník - SLEVA 90% ! ! !

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ondřej Fírek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!