Home Učebnice, studium Učebnice pro ZŠ Chemie Průvodce světem nanočástic
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Průvodce světem nanočástic

Celá ČR
19. 11. 2017 - 20:42
240 Kč
Prodávající

Popis

Jistě jste v mediích zaslechli něco o světe nanotechnologií. Možná jste si řekli, že byste se sami chtěli o tomto světe dozvědět něco víc. Ale jak a kde? Veškeré dostupné informace o nanotechnologiích na internetu, jak v češtině nebo jiném jazyce, jsou brány příliš odborně. Laická veřejnost, která má zájem proniknout do toho tématu, je proto odrazena již na začátku.
Proto je jsme přišli z knihou Průvodce světem nanočástic, která Vám má pomoci proniknout do kouzelného světa nanotechnologií. V čem spočívají výhody této knihy? Snažíme se veškeré informace podávat tak, aby byly každému jasné. Nepoužíváme příliš odborný jazyk. Pokud se už v textu objeví nějaké to odborné slovo, tak jeho význam může čtenář najít ve slovníčku odborných pojmů. Čtenář je v publikaci obohacen i o další zajímavé informace, které nemusí vždy úzce souviset se světem nanočástic. Během tvorby této publikace jsme spolupracovali s opravdu velkými kapacitami v oboru nanotechnologií. Pro zmínku Jiří Kůs, předseda Asociace Nano, která zaštituje nejvýznamnější firmy na českém trhu v oboru nanotechnologií, a která se nejvíce v naší republice snaží šířit povědomí o nanosvětě. Dále jsme spolupracovali s Janem Procházkou, který v letošním roce obdržel od prezidenta republiky státní vyznamenání za zásluhy ve vědě.
Jestliže máte zájem se dozvědět něco o světe nanočástic, tak je naše kniha pro Vás tou ideální cestou. Zájemcům nabízíme nejdříve demoverzi, která se skládá z ukázky z naší knihy. Tuto ukázku můžete nalézt v příloze.
Přečtěte si jí, zkuste podle ní učit, sdílejte jí s přáteli. Až toto uděláte, budeme rádi, když nám vyplníte náš dotazník, který najdete zde: https://goo.gl/forms/kuF83VSUKgEIMtwy2
Pokud vás tato ukázka zaujala (a my doufáme, že zaujala), můžete si naší učebnici zakoupit. V příloze vám také zasíláme ceník naší učebnice a jejích částí. A jako bonus, protože jste naši první zákazníci dostáváte od nás slevový kupón, který najdete v ceníku. Navštivte naše webové stránky, abyste zjistili více : http://svetnanocastic.cz/ a případně učebnici zakoupili.

Průvodce světem nanočástic

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jonatan Šercl
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!