Home Učebnice, studium Učebnice pro ZŠ Český jazyk, literatura Český jazyk 2 – pracovní sešit 1. díl, Čtení s porozuměním
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Český jazyk 2 – pracovní sešit 1. díl, Čtení s porozuměním

Celá ČR
11. 5. 2016 - 14:20
49 Kč
Prodávající

Popis

1. díl pracovního sešitu Učíme se hrou se skřítkem, na který navazuje druhý díl, doplňuje učebnici Český jazyk 2, edice Čtení s porozuměním.

Pracovní sešit z edice Čtení s porozuměním je moderní výukový materiál zpracovaný podle nejnovějších trendů a v souladu s RVP ZV, ve kterém se klade důraz na rozvoj čtenářské gramotnosti.

Pracovní sešit slouží zejména k procvičování a upevňování učiva kapitol 1– 7 učebnice. Je zpracován zábavnou formou s využitím metod činnostního učení.

Najdete zde ukázky z krásné literatury, doplňovačky, hádanky, rébusy, hry, soutěže, vtipy, cviky k protažení těla a náměty na skupinovou práci.

Pracovní sešit obsahuje vystřihovací přílohu – kartičky pro manipulační činnosti a také návod, jak s nimi pracovat. Cvičení, která jsou pro tuto činnost vhodná, jsou označena symbolem ruky.

Pracovním sešitem provází skřítek Kvítek, který po každém opakování odměňuje žáky příslušnou samolepkou. Samolepky jsou vložené v pracovním sešitě.

Na závěrečných stranách pracovního sešitu se nachází opakování a klíč k vybraným cvičením.

Katalogové číslo: 22-60
Autor: Thea Vieweghová, Lenka Andrýsková
Předmět: Český jazyk
Formát: A4
Počet stran: 62

Český jazyk 2 – pracovní sešit 1. díl, Čtení s porozuměním

Zavřít Zavřít
Prodávající
Nová škola - DUHA
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!