Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Zájmové kurzy, hobby Hodiny Zpěvu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hodiny Zpěvu

Celá ČR
14. 7. 2017 - 14:20
550 Kč
Prodávající

Popis

Nevíte, jaký DÁREK vybrat svému kamarádovi, kamarádce, přítelkyni, příteli, manželce nebo manželovi k narozeninám, svatbě, výročí, apod.??? Máme nápad! Svým nejbližším a nejdražším zazpívejte… A my vás zpívat naučíme!
Hodiny zpěvu v pražské škole praguesirens® jsou určeny mládeži i dospělým všech schopností, kteří chtějí získat ve svém vokálním projevu jistotu, vybudovat si správnou techniku a rozšířit svůj popový, rockový, jazzový, soulový, bluesový nebo hudební pěvecký repertoár. Mezinárodní škola moderního zpěvu praguesirens® se nachází v Plzeňské ulici v Praze 5 jen několik kroků od tramvajové zastávky U Zvonu. Parkování je kdykoli dostupné zdarma v ulici Holečkova, která vede rovnoběžně s ulicí Plzeňská.
Prostory školy tvoří místnosti loftového typu v přízemí a suterénu historického domu. Každá třída byla navržena tak, aby studentům hned od první lekce poskytovala autentické pódium a atmosféru. Místnosti jsou rovnoměrně rozděleny na pódium a hlediště. Kromě nutného technického zázemí se ve vybavení školy odráží především průmyslový design počátku 20. století, tedy doby, kdy James Joyce napsal svého Odyssea a Franz Kafka Mlčení sirén.
Mluvíme česky, rusky a anglicky. Prvních 30 minut zkušební hodiny je ZDARMA! Vítejte u nás ve škole! https://www.facebook.com/praguesirens/

Hodiny Zpěvu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Krystyna Sanko
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!