Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Zájmové kurzy, hobby Hledáte zajímavou praxi či obohacující koníček? Zbystřete.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hledáte zajímavou praxi či obohacující koníček? Zbystřete.

Moravskoslezský kraj
13. 3. 2017 - 09:49
Dohodou
Prodávající

Popis

Nedaří se vám najít práci? Teprve studujete a hodily by se vám zkušenosti? Chcete efektivně využívat svůj volný čas? Rádi byste byli někomu užiteční? Můžete nabídnout své vědomosti?

Pokud něco z toho splňujete, pak hledáme právě vás! Spolek S.T.O.P. realizuje několik svébytných projektů, ve kterých jsou velmi důležitým hnacím motorem lidé s velkým srdcem, kterým není lhostejný svět – DOBROVOLNÍCI.

Hledáme doučovatele-kamarády pro děti ze sociokulturně znevýhodněného prostředí, dále kamarády pro děti a mladistvé, kteří jsou sociálně znevýhodnění nebo se ocitli v těžké životní situaci, a nakonec hledáme společníky pro handicapované (zdravotně či mentálně), pro seniory, drogově závislé, můžete vést volnočasové aktivity s dětmi, roznášet zvukové nosiče imobilním pacientům anebo můžete pomoct při jednorázových akcích.

Proplácíme jízdné vlakem, MHD, autobusem, jsme schopni obstarat pomůcky (psací potřeby pro děti, můžeme zapůjčit sportovní náčiní, hry atd.). V případě zájmu zajistíme potvrzení o vykonání dobrovolnické činnosti či doporučení.

Působíme na Ostravsku a Karvinsku a ve Frýdku-Místku či Opavě.

Více informací získáte na našich stránkách: http://www.sdruzeni-stop.cz/

Dobrovolníci mění svět k lepšímu. Přispějte k tomu také.

Hledáte zajímavou praxi či obohacující koníček? Zbystřete.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Doucovani S.T.O.P.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!