Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Sportovní kurzy Celodenní kurz a seminář
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Celodenní kurz a seminář

Celá ČR
30. 11. 2020 - 20:00
1 900 Kč
Prodávající

Popis

Kurzy a semináře

Pěti Tibetských cviků a meditace - celodenní workshop

1) Pět prastarých tibetských cviku, které jsou klíčem k trvale kráse tělaa duše i věcného mládi.Tyto rity posiluji vnitřní orgány, ovlivňují žlázy hormony, zvyšují
vitalitu a stabilizují emocei tělesnou odolnost.

2) Dechové techniky sati a satori a vibrační meditace,které otevírají pramen věčného mládí.
PŘEZŮVKY, DEKU, KARIMATKU, MEDITAČNÍ POLŠTÁŘ,POHODLNÝ ODĚV

-Centrum AVASA, Křižíkova 19 , Praha 8 - Karlín
-KC Novodvorská (Praha 4)

Ubytování : je možné zařídit okolních penzionech.

Další přednášky a kurzy připravujeme v Centrum AVASA , Křižíková 19, Praha 8,(M-Florenc) a v KC Novodvorská, Praha 4

S e m i n á ř e:

Dynamické cviky, svět meditací a dechu - celodenní workshop

1) Dynamické cviky, posilují žlázy a vnitřní orgány. Stimulují organismus, vyrovnávají hladinu energie, stabilizují zdraví a prodlužují lidský život.Pomáhají odstranit stres, hněv a úzkost, které jsou největšími nepřáteli našeho zdraví.

Dynamické vnitřní cviky jsou naprostým opakem fyzických tělesných cviků a různých sportů, které nám často zatěžují chod vnitřních orgánů a narušují jejich jemnou činnost.

Teprve využitím obou druhů cvičení, lze dosáhnout dokonalé harmonie těla a duše. Při dynamických vnitřních cvicích pro zdraví je možné se zaměřit na jednotlivé vnitřní orgány - dosažení stabilního a trvalého zdraví.

2) Rytmický dech, pohyb, mentální techniky a intuitivní dýchání použijeme pro pročistění energetických drah, což napomáhá k plnému uvědomění současných pocitů nebo bolestí. Zdokonalí se paměť i všechny duševní schopnosti.

a) Satori a sati dýchání má při meditaci sate hluboké dlouhodobé psychické a léčebné působení na tělo i duši. Jde o procitnutí, uvědomování a schopnost prožívat psychické a tělesné jevy tak, jak probíhají v přítomném okamžiku.

Řeší náš současný tělesný a duševní stav. Zvládáte lépe stres a stresové situace, pozitivně a trvale řešíte problémy i krizové situace, zabraňuje vyhoření, rozvíjí duševní schopnosti a sebevědomí. Dojde k rozhodnému vyrovnání se s minulostí. (nejde o rebirthing ani holotropní dýchání).

b) Přímý prožitek naší vlastní vnitřní reality, je technika sebepozorování, meditace´Vipassana‘znamená pozorovat věci takové, jaké doopravdy jsou, ne jakými se zdají být. Musíme proniknout skrze zdánlivou skutečnost, dokud nedosáhneme konečné pravdy celé mentální a psychické struktury. Když tuto pravdu zažijeme, naučíme se přestat slepě reagovat, přestat vytvářet mentální nečistoty - a staré nečistoty postupně přirozeně zmizí.

c) Vibrační meditace manter - zhluboka se nadechneme a při dlouhém výdechu vibrujeme mantry a tato vibrační energie pročišťuje jednotlivé čakry: O a M vibruje - dutiny v hlavě. (čakry 6 a 7), MA a NY vibrují - v ramenech a v prsou. (čakry 5 a 4 ) PE a GY vibrují - v břiše, žaludku. (čakry 3 a 2), HU a M vibrace - celého těla. (všechny čakry).

Vibrační energie - posiluje, stabilizuje vnitřní orgány.

S SEBOU: PŘEZŮVKY, DEKU, KARIMATKU, MEDITAČNÍ, POLŠTÁŘ, POHODLNÝ ODĚV

-Centrum AVASA, Křižíkova 19 , Praha 8 - Karlín

Ubytování : je možné zařídit okolních penzionech.

http://cviky.7x.cz/cen-tao/kurzy-a-seminare

Celodenní kurz a seminář

Zavřít Zavřít
Prodávající
Angel Buna
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!