Home Učebnice, studium Ostatní Referáty, seminární práce Bakalářka a diplomka rychle, levně a kvalitně!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Bakalářka a diplomka rychle, levně a kvalitně!

Celá ČR
2. 11. 2019 - 15:47
Dohodou
Prodávající

Popis

Máte starosti se psaním Vaší závěrečné práce? Nenechte se ošidit “firmami”, kterým platíte pouze za to, aby Vaše téma vypracoval agenturou najatý anonymní pisatel nejisté kvality. Nevěřte firmám, které nemohou zaručit 100% diskrétnost a u kterých musíte platit předem! Já mohu zaručit kvalitní zpracování “bakule na klíč”, diskrétnost a osobní jednání.

Neplaťte předem, ale až za hotovou práci! Platba bude rozděleno do dvou kroků, první část zaplatíte poté, co bude vypracována polovina práce a podruhé zaplatíte až po sepsání celé, a Vámi schválené, práce. Nemusíte se tedy bát, že zaplatíte a obdržíte šmejd… Cena je flexibilní vzhledem k rozsahu a tématu práce.

Vypracuji podklady pro bakule, diplomky, seminárky, ale i MBA či dizertační práce z oborů jako je ekonomie, marketing, management, všech sociální věd a dalších ekonomických oborů. Dále též z právních témat a humanitní věd.

Máte-li zájem, či jakýkoli dotaz, kontaktujte mě na napisupraci@gmail.com, rád se s Vámi setkám též osobně u kávy či piva. Společně Vaše studium dotáhneme do úspěšného konce! :-)

Bakalářka a diplomka rychle, levně a kvalitně!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Napisu Praci
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!