Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Sociální služby Základy znakového jazyka – akreditované kurzy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Základy znakového jazyka – akreditované kurzy

Hlavní město Praha
21. 9. 2017 - 12:43
4 490 Kč

Popis

Máte zájem poznat, jaký je život neslyšících lidí? Život v tichu? Nabízíme Vám kurzy Základy znakového jazyka s akreditací MŠMT v samém centru Prahy, u Karlova Mostu. Zahajujeme již v září 2017!

Seznámíte se se světem neslyšících, jejichž postižení není nijak vidět. Přesto mají jiné zvyklosti, protože vnímají svět pouze vizuálně. Vyučovat vás budou neslyšící lektoři s bohatými zkušenostmi a akreditovaní tlumočníci znakového jazyka.

V našich kurzech se naučíte nejen slovní zásobu, cca 800 – 1000 znaků, ale i gramatickou stránku tohoto jazyka, spojování znaků do širších větných celků. Důraz klademe na rozvoj schopnosti správně vyjádřit myšlenku a děj. Nemalý význam má při znakování také neverbální složka - mimika.

Během 80 vyučovacích hodin se naučíte základy, zvládnete jednoduchou komunikaci s neslyšícími a vykonáním zkoušky získáte celostátně platné osvědčení o vzdělání.

Kurzy probíhají v dopoledních, odpoledních i večerních hodinách a v sobotu v samém centru Prahy, nedaleko Karlova mostu. Ke každému kurzu obdržíte písemné studijní materiály.

Více informací a přihlášku naleznete na www.aldea.cz

Základy znakového jazyka – akreditované kurzy

Zavřít Zavřít
Prodávající
Aldea, vzdělávací agentura
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!