Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Ostatní kurzy Personalista, zkouška z profesní kvalifikace
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Personalista, zkouška z profesní kvalifikace

Moravskoslezský kraj
22. 3. 2018 - 12:54
4 000 Kč

Popis

Chcete pracovat v oblasti personalistiky, máte znalosti z praxe nebo ze studia podobných předmětů, ale chybí Vám doklad, který by potvrdil Vaši odbornost přímo pro pozici personalisty? Chcete se uplatnit ve firmách nebo výrobních podnicích na pozicích jako jsou Personalista, HR manažer, HR specialista či manažer lidských zdrojů? Absolvujte tuto zkoušku z profesní kvalifikace a získejte celostátně uznávaný certifikát!

Zkouška z profesní kvalifikace je v současnosti nejvyšším typem zkoušky v daném oboru v rámci dalšího vzdělávání. Zkoušce nemusí předcházet žádná průprava ve vzdělávací instituci, zájemci musí na zkoušce prokázat znalosti v rámci kvalifikačního standardu uvedeném v Národní soustavě kvalifikací bez ohledu na to, jak znalosti nabyli (samostudiem, rekvalifikací, praxí aj.)

Národní soustava kvalifikací umožňuje každému, kdo má potřebné znalosti a dovednosti, aby složil zkoušku, aniž by se musel vracet do školních lavic nebo absolvovat specializovaný kurz či rekvalifikaci. Po úspěšném absolvování zkoušky z takzvané profesní kvalifikace absolvent obdrží celostátně platné osvědčení, uznávané zaměstnavateli, personálními agenturami i profesními experty.

Zájemci o zkoušku mohou využít odbornou průpravu na zkoušku z profesní kvalifikace, a to absolvováním přípravných rekvalifikačních kurzů, které pořádáme. Kurzy Vás řádně připraví k úspěšnému absolvování zkoušky a zkouška z profesní kvalifikace je v tomto případě pro vás zcela ZDARMA!

Výhody zkoušek z profesních kvalifikací:
• mají statut veřejné listiny => držitel je kompetentní vykonávat povolání, pro které je zkouška stanovena, disponuje požadovanými odbornými znalostmi
• zkoušky z profesních kvalifikací uznávají jak personální agentury, tak zaměstnavatelé
• osvědčení o získání profesní kvalifikace má neomezenou platnost => shodné s maturitním vysvědčením, vysokoškolským diplomem
• celostátní platnost


Průběh zkoušky:
Zkouška je zahájena prezencí účastníků, seznámením s pracovištěm a poučením o BOZP a PO. Pro ověření totožnosti účastníků je nutné předložit platný průkaz totožnosti (občanský průkaz nebo pas).

Zkouška se skládá:
- písemná část (testová)
- ústní část, praktické předvedení
- řešení případové studie


Zkouška je vykonávána před dvoučlennou zkušební komisí.

Písemná část: Každé kritérium je ověřováno min. 1 otázkou. Za úspěšné splnění testu se považuje 75% správně zodpovězených otázek s tím, že pro každé kritérium musí být správně zodpovězeno alespoň 50% otázek. Tzn. nestačí se naučit jen některá kritéria (témata) a některá vynechat, u všech musí být správně min. 50% otázek. Středisko vzdělávání s.r.o. disponuje širokou škálou testových vzorů, každý uchazeč zpracovává jedinečný test.

Ústní část: Zkušební komise ověřuje ústně všechny kompetence kvalifikačního standardu. Uchazeč si losuje min. 1 otázku ke každému kritériu.

Případová studie: Uchazeč si losuje 1 případovou studii, kterou musí vyřešit a odprezentovat. Zkoušející mohou pokládat doplňující otázky. Čas na řešení studie je 60 minut.

Přihlašování je možné nejpozději 5 dní před konáním zkoušky.

Termín:
*23.5.2018: Středa (od 15:30)
*25.5.2018: Pátek (od 15:30)
*29.6.2018: Pátek (od 15:30)
*16.8.2018: Čtvrtek (od 8:00)
*12.11.2018: Pondělí (od 15:30)
*14.12.2018: Pátek (od 15:30)
*25.1.2019: Pátek (15:30)
*15.2.2019: Pátek (od 15:30)

Personalista, zkouška z profesní kvalifikace

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Martina Smolíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!