Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Ostatní kurzy Chůva pro děti, zkouška z profesní kvalifikace
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Chůva pro děti, zkouška z profesní kvalifikace

Jihomoravský kraj
11. 3. 2018 - 19:13
4 900 Kč

Popis

Chcete pracovat s dětmi? Toužíte nalézt uplatnění jako au-pair, pečovatelka-chůva u novorozenců či dětí předškolních zařízení? Popřípadě již takto pracujete, ale chcete zvýšit svou kvalifikaci, potvrdit a ověřit si své znalosti z oblasti pedagogiky a jiných okruhů? Chcete být zkrátka úspěšnější na trhu práce, popřípadě si najít lepší práci či ohromit svými znalostmi dosavadního zaměstnavatele? Chcete mít možnost si zažádat o živnostenský list? Vykonejte zkoušku z profesní kvalifikace!.

Zkouška z profesní kvalifikace je v současnosti nejvyšším typem zkoušky v daném oboru v rámci dalšího vzdělávání. Zkoušce nemusí předcházet žádná průprava ve vzdělávací instituci, zájemci musí na zkoušce prokázat znalosti v rámci kvalifikačního standardu uvedeném v Národní soustavě kvalifikací bez ohledu na to, jak znalosti nabyli (samostudiem, rekvalifikací, praxí aj.)

Národní soustava kvalifikací umožňuje každému, kdo má potřebné znalosti a dovednosti, aby složil zkoušku, aniž by se musel vracet do školních lavic nebo absolvovat specializovaný kurz či rekvalifikaci. Po úspěšném absolvování zkoušky z takzvané profesní kvalifikace absolvent obdrží celostátně platné osvědčení, uznávané zaměstnavateli, personálními agenturami i profesními experty.

Zájemci o zkoušku mohou využít odbornou průpravu na zkoušku z profesní kvalifikace, a to absolvováním přípravných rekvalifikačních kurzů, které pořádáme. Kurzy Vás řádně připraví k úspěšnému absolvování zkoušky a zkouška z profesní kvalifikace je v tomto případě pro vás zcela ZDARMA!

Zkouška se skládá:
- písemná část (testová)
- ústní část, praktické předvedení
- řešení modelové situace


Písemná část: : Každé kritérium je ověřováno min. 1 otázkou. Za úspěšné splnění testu se považuje 75% správně zodpovězených otázek s tím, že pro každé kritérium musí být správně zodpovězeno alespoň 50% otázek. Tzn. nestačí se naučit jen některá kritéria (témata) a některá vynechat, u všech musí být správně min. 50% otázek. Středisko vzdělávání s.r.o. disponuje širokou škálou testových vzorů, každý uchazeč zpracovává jedinečný test.

Ústní část: Zkušební komise ověřuje ústně všechny kompetence kvalifikačního standardu. Uchazeč si losuje min. 1 otázku ke každému kritériu.

Modelové situace: Uchazeč si losuje 1 modelovou situaci, kterou předvede. Zkoušející mohou pokládat doplňující otázky.

Přihlašování je možné nejpozději 5 dní před konáním zkoušky.

Termín:
*25.5.2018: Pátek od 9:00
*25.5.2018: Pátek od 15:30
*27.6.2018: Středa od 15:30
*28.6.2018: Čtvrtek od 9:00
*28.6.2018: Čtvrtek od 15:30
*30.8.2018: Čtvrtek od 9:00
*7.11.2018: Středa od 15:30
*15.12.2018: Sobota od 9:00

Chůva pro děti, zkouška z profesní kvalifikace

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Martina Smolíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!