Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Ostatní kurzy Mzdové účetnictví se základy personalistiky, program POHODA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Mzdové účetnictví se základy personalistiky, program POHODA

Jihomoravský kraj
25. 3. 2018 - 17:43
8 900 Kč

Popis

Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí věnovat mzdovému účetnictví v praxi. Je určen pro začátečníky nebo pro ty, kteří si chtějí oprášit základní znalosti a nabýt nové dovednosti z oblasti mzdového účetnictví. Po absolvování kurzu obdržíte celostátně platný certifikát a budete schopni samostatně vést mzdové účetnictví včetně mzdové agendy. V kurzu se navíc naučíte účtovat prostřednictvím ekonomického a účetního softwaru Pohoda, který získal řadu ocenění a patří k nejpoužívanějším programům!

Profil absolventa: Absolvent umí samostatně vést mzdové účetnictví. Zná problematiku mezd a terminologii mzdových agend, umí vypočítat mzdové složky, zákonné odvody, ostatní srážky ze mzdy a částku k výplatě, zná dokumentaci a podklady pro OSSZ, zdravotní pojišťovny a správce daně, umí účtovat o cestovních náhradách a orientuje se v pracovně-právních předpisech (zákoníku práce aj.). Vyzná se také v aktuální zákonné právní úpravě účetnictví, umí účtovat o dlouhodobém majetku, zásobách, krátkodobém finančním majetku a bankovních úvěrech, o zúčtovacích vztazích, nákladech a výnosech. Zná kapitálové účty a dlouhodobé závazky, rezervy, členění daní a daňové dopady a umí uzavřít účetní období. Je navíc schopen práce s výpočetní technikou a specializovaným ekonomickým a účetním programem Pohoda.

Kvalifikační a vstupní předpoklady: středoškolské vzdělání (výuční list nebo maturita), 18 let v den zkoušky, základy obsluhy osobního počítače

Výstupní doklad: Celostátně platné osvědčení s názvem: "Mzdové účetnictví (s využitím výpočetní techniky)"

Rozsah kurzu: 120 vyuč. hod. + zkouška

Akreditace MŠMT ČR: MSMT-16231/2016-1/430

Termín:
*1.6.-31.8.2018: Pá (15:30-19:30), So (9:00-13:00)
*4.6.-1.8.2018: Po, St, Pá (15:30-19:30)

Mzdové účetnictví se základy personalistiky, program POHODA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Martina Smolíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!