Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Ostatní kurzy Úvod do problematiky infekčních a neinfekčních onemocnění
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Úvod do problematiky infekčních a neinfekčních onemocnění

Moravskoslezský kraj
31. 3. 2018 - 22:21
750 Kč

Popis

Seminář má jako celek představit chronické (neinfekční) a infekční onemocnění jako celospolečenský problém. Představují tak obrovský rozsah znalostí, které není možné - a ani účelné - odpřednášet během uvedeného rozsahu semináře.

Do probírané látky jsou proto zařazeny základní charakteristiky infekčních a neinfekčních onemocnění. Představí jednotlivé zástupce u obou skupin onemocnění. Objasní jejich epidemiologii a navrhne možná preventivní opatření v jednotlivých oblastech. Seznámí posluchače s aktuálními problémy naší společnosti jak v oblasti neinfekčních nemocí tak i infekčních nemocí včetně možností očkování.

Neinfekčních nemoci se budou zaměřovat na nejpočetnější diagnózy, nejčastější rizikové faktory a možnosti prevence. Infekční nemoci budou mít za úkol objasnit posluchačům opět výskyt nejdůležitějších infekcí vyskytující se v populaci.

Tématu stáří a stárnutí bude vyhrazena také zvláštní pozornost, včetně zahrnutí právě psychologických aspektů na zdraví jedince, přibývající nemoci charakteristické pro tento věk a samozřejmě možnosti prevence.

Lektor: Mgr. Anna Zatloukalová, lektorka, výzkumná pracovnice

Rozsah: 5 vyuč. hodin
Výstupní doklad: Osvědčení o účasti
Termín:
*na vyžádání

Úvod do problematiky infekčních a neinfekčních onemocnění

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Martina Smolíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!