Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.
Popis
AKČNÍ CENA! Seminář nyní nabízíme za 552 Kč (sleva 20%). Pro její uplatnění zadejte do přihlášky slevový kód PSSsem4D.
Sběr a využívání léčivých rostlin provází lidstvo od nepaměti. V dobách, kdy ještě neexistovaly léky, představovaly byliny jedny z nejdůležitějších léčebných prostředků. V semináři Využití léčivých rostlin v gastronomii - fytoterapie onemocnění trávicího traktu a poruch metabolismu, se naučíte nejen rozeznávat druhy léčivých rostlin, využívat je k přípravě pokrmů a čajů a také zjistíte, jaké můžou mít negativní účinky. Kurz je vhodný nejen pro pracovníky ve stravovacích zařízeních a prodejce zdravé výživy, ale pro všechny, kteří se o bylinky zajímají a chtějí se naučit je správně připravovat.
Lektor: Mgr. Dana Jalůvková
Rozsah: 4 vyuč. hodiny
Výstupní doklad: Osvědčení o účasti
Termín:
*21.3.2018: St (16:00-19:15)