Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Ostatní kurzy Specialista vzdělávání a rozvoje - zkouška z PK
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Specialista vzdělávání a rozvoje - zkouška z PK

Moravskoslezský kraj
29. 3. 2018 - 14:00
2 500 Kč

Popis

Chcete se stát specialistou v oblasti personalistiky? Zajímá Vás oblast vzdělávání? Bavilo by Vás vytvářet vzdělávací plány pro zaměstnance, vymýšlet a organizovat kurzy či semináře a pracovat na profesním rozvoji pracovníků? Chcete zvýšit svou kvalifikaci v oblasti personalistiky se zaměřením na vzdělávání a rozvoj zaměstnanců? Přijďte vykonat nejvyšší typ zkoušky v oboru specialisty vzdělávání a získáte celostátně platné Osvědčení, které otevře dveře Vašim možnostem na trhu práce!

Výhody zkoušek z profesních kvalifikací:
• mají statut veřejné listiny => držitel je kompetentní vykonávat povolání, pro které je zkouška stanovena, disponuje požadovanými odbornými znalostmi
• zkoušky z profesních kvalifikací uznávají jak personální agentury, tak zaměstnavatelé
• osvědčení o získání profesní kvalifikace má neomezenou platnost => shodné s maturitním vysvědčením, vysokoškolským diplomem
• celostátní platnost


Zkouška z profesní kvalifikace je v současnosti nejvyšším typem zkoušky v daném oboru v rámci dalšího vzdělávání. Zkoušce nemusí předcházet žádná průprava ve vzdělávací instituci, zájemci musí na zkoušce prokázat znalosti v rámci kvalifikačního standardu uvedeném v Národní soustavě kvalifikací bez ohledu na to, jak znalosti nabyli (samostudiem, rekvalifikací, praxí aj.)

Národní soustava kvalifikací umožňuje každému, kdo má potřebné znalosti a dovednosti, aby složil zkoušku, aniž by se musel vracet do školních lavic nebo absolvovat specializovaný kurz či rekvalifikaci. Po úspěšném absolvování zkoušky z takzvané profesní kvalifikace absolvent obdrží celostátně platné osvědčení, uznávané zaměstnavateli, personálními agenturami i profesními experty.

Zájemci o zkoušku mohou využít odbornou průpravu na zkoušku z profesní kvalifikace, a to absolvováním přípravných rekvalifikačních kurzů, které pořádáme. Kurzy Vás řádně připraví k úspěšnému absolvování zkoušky a zkouška z profesní kvalifikace je v tomto případě pro vás zcela ZDARMA!


Zkouška se skládá:
- písemná část (testová)
- ústní část, praktické předvedení
- řešení případové studie

_______________

Termín:
*na vyžádání

Specialista vzdělávání a rozvoje - zkouška z PK

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Martina Smolíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!