Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Marketing Potřebuje Vaše firma popostrčit? Klíčem je MARKETING!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Potřebuje Vaše firma popostrčit? Klíčem je MARKETING!

Celá ČR
19. 3. 2018 - 09:10
Dohodou
Prodávající

Popis

Marketing a dobrá reklama je dnes základním stavebním kamenem úspěšného obchodu a byznysu. Můžete mít sebelepší produkt, ale pokud ho lidem správně nenabídnete, Vaše prodeje se budou stále držet při zemi. Pojďme to změnit!

Chcete Více prodávat, chcete aby do Vaší restaurace chodilo více lidí, aby si více lidí kupovalo Vaše výrobky? Ukažme společně světu, jak skvěle ve Vaší restauraci vaříte, jak dobou kávu máte, kde Váš obchod sídlí a co nabízí.

Věnuji se marketingu již několik let a ráda pomohu i Všemu byznysu. Nabízím analýzu Vašeho podniku, kdy v první fázi zjistím, jak si Vaše společnost stojí. Je důležité poznat Vašeho zákazníka, a tím tak nalézt cestu, jak ho upoutat a co mu nabídnout.

Najdeme společně cestu, jak se od ostatních odlišit, jak být silným hráčem v odvětví. Využijte efektivně a levně dnešní možnosti moderních technologií a reklamy.

Pomohu se správou webových stránek, s lákavými a zajímavými texty, Facebookovým profilem, Instagramem i bannerovou reklamou a dalším. Nabízím i služby fotografa, které lze využít pro tvorbu webu a reklamního materiálu.

Ať už jste šikovný řemeslník, vlastníte restauraci, kavárnu, nebo výrobní podnik, vždy to jde popostrčit ještě o kousek dál. Pojďme to zkusit. Nabídka je platná po celé ČR.

Těším se na společnou spolupráci.

Potřebuje Vaše firma popostrčit? Klíčem je MARKETING!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Barbora Valentová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!