Home Učebnice, studium Jazykové kurzy Kurzy francouzštiny Studio Bořislavka - jazykové kurzy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Studio Bořislavka - jazykové kurzy

Hlavní město Praha
16. 12. 2015 - 21:21
Dohodou

Popis

Individuální jazykové kurzy ve formě jednotlivců nebo dvojic. Cílem individuálního kurzu je maximálně využít čas, který můžete výuce jazyků věnovat. Kurzy dynamicky přizpůsobujeme Vašim jazykovým i časovým potřebám. Hodiny vedou vybraní lektoři, kteří mají odborné jazykové vzdělání a pedagogické zkušenosti. Všechno je jen na Vás! Není nic, co by se v tomto kurzu nepřizpůsobovalo Vašim požadavkům a potřebám. Připravíme Vám intenzivní kurzy na míru! Výuku přizpůsobíme cíli, kterého chcete dosáhnout.

Nabízíme Vám první hodinu zdarma, kde projdete krátkým písemným testem, který určí Vaši jazykovou úroveň. Lektor na základě tohoto testu navrhne formu výuky, která by pro Vás byla nejvhodnější. Jestli je nutné se zaměřit více na gramatiku, či konverzaci, případně dle Vašich potřeb na přípravu pro mezinárodní zkoušku, či obor, který potřebujete pro Vaše zaměstnání. Pokud Vám bude lektor i prostředí vyhovovat, můžete v dalším Vámi zvoleném termínu začít s výukou. Další výhodou individuálních kurzů je jejich flexibilita. Pokud se na hodinu nemůžete dostavit a dáte nám o tom včas vědět, nepřijdete o peníze a navíc po domluvě s lektorem můžete mít hodinu náhradní.

Skupinové jazykové kurzy

Skupinové kurzy vytváříme během celého školního roku! Pokud nás kontaktuje více zájemců s podobnými požadavky a obdobnou znalostí jazyka, vytvoříme pro ně kurz v podstatě kdykoliv..

Výhodou skupinových kurzů ve Studiu Bořislavka je malý počet studentů ve skupince (3 - 6), moderní komunikativní metoda, aplikace moderních trendů ve výuce, jazykové kurzy pro všechny jazykové úrovně od úplných začátečníků až po velmi pokročilé studenty, český lektor i rodilý mluvčí.

Studio Bořislavka - jazykové kurzy

Zavřít Zavřít
Prodávající
RNDr. Markéta Skalová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!