Home Učebnice, studium Doučování Doučování matematiky Kvalitní přípravný kurz na přijímací zkoušky z matematiky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kvalitní přípravný kurz na přijímací zkoušky z matematiky

Hlavní město Praha
1. 1. 2017 - 22:58
1 800 Kč

Popis

Chystáte se Vy nebo vaše ratolest na čtyřleté gymnázim či střední školu s maturitou? Nejste si jistí s připraveností na novou stání zkoušku? Víte, že ředitel školy musí dát společnému didaktickému testu váhu alespoň 60% (resp. 40% u sportovek)? Po našem kurzu jsou přijímačky hračka a úspěch bude zaručen :-)

Proč jít do přípravy s námi?
Protože s náma se nebudete jenom biflovat na zpaměť, ale budete všechno opravdu chápat! Během lekcí používáme příklady z reálného života, které si studenti zapamatují mnohem mnohem lépe něž suchou teorii. Projdeme samozřejmě i co nejvíce úloh, které se s vysokou pravděpodobností objeví s testu. Poradíme vám jakou zvolit strategii a jak se připravovat, aby byl váš úspěch zaručen ;-)

Jako bonus si u nás dvakrát můžete zkusit napsat přijímačky nanečisto zdarma (předkurzový termín je zdarma pro všechny potenciální zájemce o kurz). Předkurzový termín je 19.12.2016 v 17:30 u nás v učebně. Sami tak budete moci zhodnotit, jak jste se s námi za tříměsíční přípravu zlepšíli

Naše přípravné kurzy probíhají v menších skupinkách nejvýše s 8 studenty, což zajišťuje aktivnější zapojení studentů. Nemusíte se tak bát, že se nedostane na váš dotaz a můžete se kdykoliv a hlavně hned zeptat, když vám nebude něco jasné.

Kvalitní přípravný kurz na přijímací zkoušky z matematiky

Zavřít Zavřít
Prodávající
Vzdělávací centrum Pochopim.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!