Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Pedagogika, psychologie Asistent pedagoga v Brně
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Asistent pedagoga v Brně

Jihomoravský kraj
3. 6. 2019 - 10:38
9 000 Kč
Prodávající

Popis

Chcete změnit kvalifikaci a baví Vás pracovat s dětmi ve škole nebo ve školce? Využijte poptávky po asistentech pedagoga a absolvujte akreditovaný kvalifikační kurz ukončený zkouškou. Kvalifikační studium realizované v rámci DVPP je určeno pracovníkům, kteří vykonávají nebo mají zájem vykonávat funkci asistenta pedagoga nebo školního asistenta. Časová dotace pro ty, kteří nemají maturitní zkoušku je 120 hodin, ty, kteří mají vzdělání úplné středoškolské a vyšší čeká kurz v časové dotaci 80 hodin (teorie bez praxe). Vzdělávací program je zaměřen na získání vědomostí a dovedností, které umožní výkon profese asistenta pedagoga podle §16, odstavce 4 školského zákona.
Náš program je kombinovaný, to znamená, že se budeme setkávat prezenčně – ve středu Brna na ulici Nové Sady a pracovat budeme také online. Kurz je tedy vhodný i pro ty, kteří to do Brna nemají úplně blízko...
Našim studentům poskytujeme studijní materiály. K dispozici je mají v prostředí MS TEAMS, kde také budou probíhat naše webináře.

Asistent pedagoga v Brně

Zavřít Zavřít
Prodávající
AM Solvo
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!