Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Ostatní kurzy Základy znakového jazyka, rekvalifikační kurz
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Základy znakového jazyka, rekvalifikační kurz

Moravskoslezský kraj
2. 4. 2018 - 21:57
15 990 Kč

Popis

Rekvalifikační kurz (akreditace MŠMT ČR) znakového jazyka, umožňuje absolventům získat kvalifikaci v tomto oboru s celostátní platností. Kurz je určen pro téměř všechny věkové kategorie bez rozdílu pohlaví. Naučíte se s námi jak komunikovat se sluchově handicapovanými lidmi. Jsme si vědomi toho, že veškeré lidské dění je o komunikaci - tou totiž dokážeme dávat i přijímat nejen informace, ale také své city, vůli a myšlenky. K tomu, abyste všechno zvládli, jsou pro Vás připraveny učební texty v ceně kurzu. Kurz se skládá ze 3 modulů, které na sebe navazují. Abyste se mohli připravovat na jednotlivé lekce, bude kurz probíhat 1x týdně v pondělky. Doporučujeme absolvovat kurz pedagogům, pracovníkům v sociálních službách, sociálním pracovníkům, zdravotníkům a všem, kteří se mohou s neslyšícími setkat v běžném životě.

Profil absolventa:
Absolvent umí s neslyšícími komunikovat, disponuje slovní zásobou na úrovni běžné komunikace. Umí při komunikaci používat obouruční i jednoruční abecedu. Absolvent je schopen pracovat s neslyšícími klienty samostatně, dokáže odborně uskutečnit návštěvu u praktického lékaře a na úřadech a umí komunikovat mezi zaměstnavatelem a neslyšícím klientem. Absolvent umí tlumočit besedy a přednášky.

Osnova kurzu:
BOZP, základy znakového jazyka, konsekutivní tlumočení, simultánní tlumočení.

Lektor:
slyšící lektorka s dlouholetou praxí v oboru, zabývá se tlumočením, má četné pedagogické zkušenosti.

Kvalifikační předpoklady:
základní vzdělání

Akreditace MŠMT ČR:
MSMT-4419/2015-1/178

Výstupní doklad:
Osvědčení s celostátní platností s názvem "Základy znakového jazyka"

Rozsah kurzu: 180 hodin + ZK


Termín konání:
*3.9.2018-3.2.2020: Po (16:30-19:00)

Pozn. k ceně: Kurz lze hradit na tři splátky. Výše splátek je 5.330,- a splatnost je před zahájením každého dalšího modulu.

Pro zájemce o kurz, kteří budou hradit kurzovné najednou před zahájením kurzu, náleží sleva z ceny kurzu a uhradíte již jen 15.000,- Kč.

Základy znakového jazyka, rekvalifikační kurz

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Martina Smolíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!