Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Marketing Specialista marketingu, zkouška z profesní kvalifikace
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Specialista marketingu, zkouška z profesní kvalifikace

Moravskoslezský kraj
27. 3. 2018 - 10:41
4 500 Kč

Popis

Jste kreativní, pečliví, komunikativní? Chcete mít ale také doklad, který by prokazoval vaše znalosti z oblasti realizací analýz, monitoringu trhu, nových forem propagací aj.? Vykonejte zkoušku z profesní kvalifikace pro povolání Specialisty marketingu! Po absolvování získáte celostátně platný certifikát, který potvrzuje odborné znalosti a kompetence k výkonu povolání Specialisty marketingu!

Vhodné pro všechny, kdo by se rádi uplatnili na pozicích specialista marketingu, marketingový manažer, marketingový pracovník a další.

Zkouška se skládá:
- písemná část (testová)
- ústní část
- praktické předvedení s ústním vysvětlením


Písemná část: Každé kritérium je ověřováno min. 1 otázkou. Za úspěšné splnění testu se považuje 75% správně zodpovězených otázek s tím, že pro každé kritérium musí být správně zodpovězeno alespoň 50% otázek. Tzn. nestačí se naučit jen některá kritéria (témata) a některá vynechat, u všech musí být správně min. 50% otázek. Středisko vzdělávání s.r.o. disponuje širokou škálou testových vzorů, každý uchazeč zpracovává jedinečný test.

Ústní část: Zkušební komise ověřuje ústně všechny kompetence kvalifikačního standardu. Uchazeč si losuje min. 1 otázku ke každému kritériu.

Praktické předvedení: Vychází z kompetencí a kritérií hodnotícího standardu. Uchazeč bude praktické předvedení také ústně vysvětlovat a obhajovat.

Zkouška z profesní kvalifikace je v současnosti nejvyšším typem zkoušky v daném oboru v rámci dalšího vzdělávání. Zkoušce nemusí předcházet žádná průprava ve vzdělávací instituci, zájemci musí na zkoušce prokázat znalosti v rámci kvalifikačního standardu uvedeném v Národní soustavě kvalifikací bez ohledu na to, jak znalosti nabyli (samostudiem, rekvalifikací, praxí aj.)

Národní soustava kvalifikací umožňuje každému, kdo má potřebné znalosti a dovednosti, aby složil zkoušku, aniž by se musel vracet do školních lavic nebo absolvovat specializovaný kurz či rekvalifikaci. Po úspěšném absolvování zkoušky z takzvané profesní kvalifikace absolvent obdrží celostátně platné osvědčení, uznávané zaměstnavateli, personálními agenturami i profesními experty.

Zájemci o zkoušku mohou využít odbornou průpravu na zkoušku z profesní kvalifikace, a to absolvováním přípravných rekvalifikačních kurzů, které pořádáme. Kurzy Vás řádně připraví k úspěšnému absolvování zkoušky a zkouška z profesní kvalifikace je v tomto případě pro vás zcela ZDARMA!

Přihlašování je možné nejpozději 5 dní před konáním zkoušky.

Termín zkoušky:
*15.6.2018: Pátek (od 15:30)
*13.6.2018: Středa (od 15:30)
*29.6.2018: Pátek (od 15:30)

Specialista marketingu, zkouška z profesní kvalifikace

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Martina Smolíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!