Home Učebnice, studium Kurzy, rekvalifikace Marketing Specialista marketingu, rekvalifikační kurz
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Specialista marketingu, rekvalifikační kurz

Moravskoslezský kraj
28. 3. 2018 - 14:51
18 990 Kč

Popis

AKČNÍ CENA! Kurz v termínu od 20. 4. 2018 nyní nabízíme za 14 053 Kč (sleva 26%). Pro její uplatnění zadejte do přihlášky slevový kód SM26D.

Chcete pracovat v oblasti marketingu? Nemáte znalosti pro tuto práci? Nevadí! Náš rekvalifikační kurz Vás naučí všemu potřebnému! Nejen, že se naučíte plno teoretických věcí, ale hlavně si vše prozkoušíte i v praktickém procvičování! Naučte se realizovat marketingové aktivity sami!

Rekvalifikační kurz je určen všem, kdo chtějí pracovat v oblasti marketingu nebo potřebují marketingově podpořit své aktivity a neví, jak na to. Vhodné pro úplné začátečníky i pro ty, kdo již mají základní znalosti, ale chtějí získat souhrnnou představu o fungování trhu a možnostech uplatnění marketingu do obchodních, neziskových či zájmových činností. V kurzu bude dáván důraz na praktické procvičování, aby každý účastník byl schopen marketing po absolvování provádět opravdu sám! Budete moci realizovat marketingové aktivity pro svou vlastní firmu, sdružení, produkt, akci aj. Uplatníte se však také na pozicích jako specialista marketingu, marketingový manažer, marketingový pracovník a další. Získáte celostátně platný certifikát a novou profesní kvalifikaci na úrovni vyšší než střední vzdělání s maturitní zkouškou!


Profil absolventa: Absolvent se bude orientovat v základních principech marketingu. Bude znát marketingové a podnikatelské principy včetně jejich výhod a možností užití v praxi. Bude vědět, jakou roli hraje marketing v podnikatelském prostředí i ve firmě a jak jej lze uplatnit ve firemním řízení v dnešní době. Aby mohl absolvent provádět marketingové aktivity efektivně, naučí se pohlížet na celou oblast z pohledu zákazníka i firmy. Bude znát prvky marketingového mixu a osvojí si jejich aplikaci v praxi (výrobek, cena, distribuce, komunikace aj.). Orientovat se bude také v podstatě a formách maloobchodu a velkoobchodu, aby dokázal volit správné nástroje a marketingové strategie. Posluchači budou rovněž vědět, jaké prostředí firmu ovlivňuje, jak na něj reagovat, na co si dávat pozor a kde naopak hledat příležitosti. Absolventi umí provádět marketingové analýzy (výrobkové, cenové, plánovací atd.) a vyznají se také v marketingových strategiích, které umí i v praxi aplikovat! Taktéž si osvojí provádění marketingových výzkumů, a to od přípravy podkladů, realizace různých forem výzkumu (např. dotazník), až po vyhodnocení a interpretaci výsledků, a to i s využitím různých počítačových programů.

Rozsah kurzu: celkem 100 hodin + zkouška z profesní kvalifikace

Vstupní předpoklady: střední vzdělání (min. výuční list), dosažení věku 18 let, základní znalost obsluhy počítače

Zkouška: kurz je zakončen zkouškou z profesní kvalifikace Specialista marketingu, PK 66-021-N.

Výstupní doklad: Osvědčení o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu; Osvědčení o získání profesní kvalifikace "Specialista marketingu"

Akreditace MŠMT ČR: čMSMT-7627/2015-1/220

Termíny konání:
*20.4.-29.6.2018: Pá (15:30-19:30), So (9:00-13:00)
*23.4.-13.6.2018: Po, St, Čt (15:30-19:30)

Specialista marketingu, rekvalifikační kurz

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ing. Martina Smolíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!