Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.
Popis
Máte naordinovanou bezlepkovou dietu? Nebo připravujete takovou stravu lidem ve vašem okolí? Pak jistě víte, že je třeba mít se na pozoru nejen při výběru potravin, ale také při jejich úpravě, servírování či celkovém plánování jídelníčku. Zde se totiž chyby nepromíjí. Pokud si nejste jisti, jestli děláte vše správně, navštivte náš seminář, kde se na tuto problematiku prakticky zaměříme.
Obsah:
1) Patofyziologie střev
2) Celiakie jako nemoc
3) „Strašák“ zvaný intolerance na lepek
4) Bezlepková strava
- zásady a technologické úpravy
- výběr vhodných a nevhodných potravin
- bezlepkové výrobky na trhu
- jak vařit?
- jídelníčky pro děti a dospělé
Rozsah: 4 vyuč. hodiny
Výstupní doklad: osvědčení o účasti
Termín:
*na vyžádání