Home Učebnice, studium Doučování Doučování češtiny a literatury Kvalitní korektura, překlad z angličtiny a vytvoření textu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kvalitní korektura, překlad z angličtiny a vytvoření textu

Jihomoravský kraj
10. 7. 2017 - 11:42
150 Kč
Prodávající

Popis

Provedu kvalitní gramatickou a/nebo stylistickou korekturu vašich textů – článků, seminárních, bakalářských i magisterských prací. Přeložím pro vás anglické materiály nebo z nich vytvořím přehledný výtah. Dle vaší potřeby také napíšu text, který zrovna potřebujete.
Vystudovala jsem Mediální studia a žurnalistiku, mám mezinárodní zkoušku CAE z anglického jazyka a více než rok jsem strávila na Novém Zélandu. V průběhu svojí pracovní kariéry i ve volném čase jsem stvořila tisíce textů. Mám dlouholetou zkušenost s psaním a editováním textů všeho druhu (pro online i offline prostředí), různých rozsahů (od popisků fotografií po výroční zprávy), na různá témata, různých žánru a pro různá publika.
Provedu kvalitní gramatickou a/nebo stylistickou korekturu vašich textů – článků, seminárních, bakalářských i magisterských prací. Přeložím pro vás anglické materiály nebo z nich vytvořím přehledný výtah. Dle vaší potřeby také napíšu text, který zrovna potřebujete. Vystudovala jsem Mediální studia a žurnalistiku, mám mezinárodní zkoušku CAE z anglického jazyka a více než rok jsem strávila na Novém Zélandu. V průběhu svojí pracovní kariéry i ve volném čase jsem stvořila tisíce textů. Mám dlouholetou zkušenost s psaním a editováním textů všeho druhu (pro online i offline prostředí), různých rozsahů (od popisků fotografií po výroční zprávy), na různá témata, různých žánru a pro různá publika. Více informací na http://coupkovasvatava.wixsite.com/korekturaprekladtext. Těším se na vaše zakázky!

Kvalitní korektura, překlad z angličtiny a vytvoření textu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Svaťa Čoupková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!